Marina Aničić Spremo

Marina Aničić Spremo, rođena je 24.10.1983 u Zagrebu, nakon završene Opće gimnazije u Kninu upisuje Fakultet političkih znanosti gdje stječe zvanje diplomirane novinarke.
20201207_163831-01-01

Marina Aničić Spremo, rođena je 24.10.1983 u Zagrebu, nakon završene Opće gimnazije u Kninu upisuje Fakultet političkih znanosti gdje stječe zvanje diplomirane novinarke. Nakon dugogodišnjeg novinarskog rada na radiju i televiziji, 2015. godine dalje se profesionalno usavršava, te redom završava: MPA-Video Production program, FadeIn- U Fokusu- Izgradnja lika u dokumentarnom filmu , te Kino Klub-Filmska škola.

Od 2016. godine surađuje kao asistent kamere na raznim projektima te samostalno djeluje kao autor na izradi reklama i spotova. Dubica je njen prvi samostalni autorski projekt.

Image13
U produkciji

Dubica

Nikica živi s nevjenčanom suprugom Svjetlanom, Srpkinjom po nacionalnosti, koja kao i ostali stanovnici Hrvatske Dubice progovara o problemima s kojima se suočava u svakodnevnom životu, kao i o svojim stavovima o ljubavi, mržnji, nacionalizmu, međunacionalnom suživotu, ali i aktualnim temama kao što su granica Europske unije i dolazak migranata s istoka.

Filmografija

2017. Pastir, dokumentarni film