Stop..?

Nakon što joj je prije nekog vremena dijagnosticirana depresija u kombinaciji s generalnom anksioznošću, autorica se hrabro suočava sa svojim stanjem, nastojeći ga razumjeti i u njemu pronaći neki smisao.
Dep1

13 godina nakon što je snimila svoj nagrađivani prvijenac Patchwork, koji je bio svojevrsna katarza i temelj za prihvaćanje vlastitog porijekla i identiteta, Tanja Miličić u ovom se dokumentarnom filmu suočava s novim i možda mnogo važnijim pitanjima. Nakon što joj je prije nekog vremena dijagnosticirana depresija u kombinaciji s generalnom anksioznošću, autorica se hrabro suočava s mukotrpnim i dugotrajnim procesom prihvaćanja te u nas tabuizirane bolesti, a potom i s nastojanjima da svoje misli i osjećaje podijeli s najbližima. Na temelju vlastitog iskustva, koristeći kombinaciju dnevničkih zapisa, snimaka iz svakodnevnog života i razgovora s psihijatrom, autorica u ovom filmu istražuje svoje stanje nastojeći ga razumjeti, pronaći u njemu neki smisao i pružiti utjehu drugima.

Tanja_milicic

Tanja Miličić

Producentica Pulskog filmskog festivala, voditeljica pulskog kina Valli i redateljica koja je za dokumentarni film 'Patchwork' osvojila nagradu za režiju, za najbolju debitanticu i Oktavijana na Danima hrvatskog filma 2003. godine.
Naslov: Stop..?
Produkcija: Factum
Sufinancijer: HAVC
Scenaristica i redateljica: Tanja Miličić
Producent: Nenad Puhovski