26.09.2018.

Generacija '68 na Fibuli

Factumova "Generacija '68" redatelja Nenada Puhovskog bit će prikazana u petak, 28. rujna u Domu kulture Sisak, u sklopu Revije dokumentarnog filma Fibula.
Fibula-5-page-001

Revija dokumentarnog filma Fibula u svojih 12 izdanja prikazala je preko 150 dokumentarnih filmova te okupila oko stotinjak autora filmova. Također slovi kao najstariji festival filma u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Fibula je poznata po tome što okuplja filmske redatelje iz šire regije koji se druže s publikom i predstavljaju svoje filmove.   Iako je na početku osmišljena kao filmska revija povijesno-arheoloških dokumentaraca, ubrzo je prerasla u festival najboljih dokumentarnih filmova šire regije. Fibula ima i svog kuma, promotora revije. Dosad su tu titulu nosili Liljana Mandić, Irena Škorić, Petar Krelja, Bekim Sejranović, Đelo Hadžiselimović, Nedžad Begović, Goran Dević i Branko Ištvančić, a ove je godine ta čast pripala osnivaču Factuma Nenadu Puhovskom. 

Veselimo se druženju i projekciji! 

O nama

Factum je najznačajnija hrvatska nezavisna dokumentarna produkcija. U dvadeset godina postojanja Factum je realizirao preko sedamdeset višestruko nagrađivanih dokumentaraca koji su prikazani na osamdesetak svjetskih festivala.

Kbr3

Kontakt

FACTUM

Nova Ves 18
10 000 Zagreb
Hrvatska
T. +385 1 4854 821
info@factum.com.hr