04.07.2012.

Još jedno međunarodno priznanje za ''Ratnog reportera''

Na Međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma u Ismailiji (Egipat) Kolbasova intimna ratna priča osvojila je Posebno priznanje žirija.
Kolbas_ismailija

Na Međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma u Ismailiji (Egipat) film Silvestra Kolbasa Ratni reporter osvojio je Posebno priznanje žirija.

Nakon nagrade Oktavijan za najbolji dokumentarni film te Nagrade za montažu na Danima hrvatskog filma, Nagrade za najbolji vizualni identitet na TV Festu u Baru i Godišnje nagrade Vladimir Nazor za filmsku umjetnost, dokumentarni film Silvestra Kolbasa Ratni reporter osvojio je Posebno priznanje žirija na Međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma u Ismailiji u Egiptu. Podsjetimo, radi se o intimnoj ratnoj priči koja prati zbivanja tijekom agresije na Hrvatsku 1991. godine.

Međunarodni festival dokumentarnog i kratkometražnog filma u Ismailiji
osnovan je 1991. godine u Egiptu, a održavao se od 23. do 28. lipnja.

Ratni reporter sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Zagreba, a nastao je u produkcijskoj kući Factum iz Zagreba.

O nama

Factum je najznačajnija hrvatska nezavisna dokumentarna produkcija. U dvadeset i pet godina postojanja Factum je realizirao preko osamdeset višestruko nagrađivanih dokumentaraca koji su prikazani na stotinjak svjetskih festivala.

Factum_combo

Kontakt

FACTUM

Draškovićeva 57
10 000 Zagreb
Hrvatska
T. +385 1 4854 821
info@factum.com.hr