Tatjana_bozic
03.04.2014.

Tatjana Božić govori o 'Ljubavnoj odiseji' u talk showu Damin gambit

Redateljica 'Ljubavne odiseje', humorističnog i nemilosrdnog prikaza vlastitog ljubavnog života, gostovat će u nedjelju, 6. travnja u talk showu urednice i voditeljice Elizabete Gojan.
Tatjana_bozic_1
05.03.2014.

'Ljubavna odiseja' otvorila jubilarno izdanje ZagrebDoxa

Film Tatjane Božić o potrazi za Svetim gralom koji svi uvijek tražimo i koji možda nikada nećemo pronaći otvorio je 10. ZagrebDox. Uz redateljicu, na premijeri su bili prisutni i protagonisti Frank Mueller, Pavel Kraminov, Rogier Kappers, Jacob Nell, Vjeran Pavlinić i Daria Aslamova.
Godine_hrdje
05.02.2014.

Predstavljanje Andreja Korovljeva u Klubu Pulske filmske tvornice

Klub Pulske filmske tvornice predstavit će ovog četvrtka izbor iz filmografije Andreja Korovljeva, autora dokumentarnog filma 'Tusta' koji nastaje u produkciji Factuma.
Happily_ever_after_tatjana_bozic_and_frank_muller_photo_ton_peters_a
05.02.2014.

Cineuropa o 'Ljubavnoj odiseji'

Nakon svjetske premijere u Rotterdamu i uoči hrvatske premijere na 10. ZagrebDoxu, pročitajte što o filmu Tatjane Božić piše kritičar portala Cineuropa Vladan Petković.
Tatjana_bozic
28.01.2014.

U Rotterdamu održana svjetska premijera 'Ljubavne odiseje'

Ljubavna tragikomedija hrvatske redateljice vrlo je toplo dočekana na Međunarodnom filmskom festivala u Rotterdamu, gdje film konkurira za nagradu Hivos Tiger. 43. izdanje znamenitog nizozemskog festivala završava 2. veljače 2014.
Tusta
21.01.2014.

U ožujku počinje snimanje dokumentarca Tusta!

Film o pokojnom frontmenu KUD Idijota u režiji pulskog redatelja Andreja Korovljeva i u produkciji Factuma snimat će se u Puli, Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu i Skopju. Očekivani završetak je krajem 2014. godine.

O nama

Factum je najznačajnija hrvatska nezavisna dokumentarna produkcija. U dvadeset i pet godina postojanja Factum je realizirao preko osamdeset višestruko nagrađivanih dokumentaraca koji su prikazani na stotinjak svjetskih festivala.

Factum_combo

Kontakt

FACTUM

Draškovićeva 57
10 000 Zagreb
Hrvatska
T. +385 1 4854 821
info@factum.com.hr