Prix_europa_2
06.09.2012.

''Ratni reporter'' u konkurenciji za nagradu Prix Europa

Višestruko nagrađivana intimna ratna priča redatelja Silvestra Kolbasa u konkurenciji je za najvažniju europsku televizijsku nagradu!
Iza_ogledala_c
15.07.2012.

''Iza ogledala'' Jagode Kaloper na Motovun Film Festivalu

Glumica, likovna umjetnica i filmska autorica Jagoda Kaloper predsjednica je žirija nagrade "Propeler".
Tiha_klara_rcb
11.07.2012.

''Goli'' redateljice Tihe Klare Gudac nagrađen u Sarajevu

Na specijaliziranoj radionici Docu Rough Cut Boutique na kojoj sudjeluju dokumentarni projekti u fazi grubog šnita Factumov je projekt osvojio jednu od tri glavne nagrade!
Sff_dok_p
05.07.2012.

Factumovi dokumentarci na 18. Sarajevo Film Festivalu

Factumovi filmovi ''L.E.F'' u režiji Gorana Trbuljaka i ''Čedo'' Nikole Strašeka uvršteni su u Natjecateljski program - dokumentarni film, a dokumentarni projekt ''Goli'' redatejice Tihe Klare Gudac u selekciju radionice Docu Rough Cut Boutique u okviru 18. Sarajevo Film Festivala.
Kolbas_ismailija
04.07.2012.

Još jedno međunarodno priznanje za ''Ratnog reportera''

Na Međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma u Ismailiji (Egipat) Kolbasova intimna ratna priča osvojila je Posebno priznanje žirija.
Blockade
15.06.2012.

''Blokadi'' Specijalno priznanje žirija Underhillfesta

Žiri je nagradio Bezinovićev film ''zbog forme i sadržaja koji se savršeno spajaju, jer film postaje produžetak borbe za prava studenata''.

O nama

Factum je najznačajnija hrvatska nezavisna dokumentarna produkcija. U dvadeset i pet godina postojanja Factum je realizirao preko osamdeset višestruko nagrađivanih dokumentaraca koji su prikazani na stotinjak svjetskih festivala.

Factum_combo

Kontakt

FACTUM

Draškovićeva 57
10 000 Zagreb
Hrvatska
T. +385 1 4854 821
info@factum.com.hr