Justina Matov

Justina Matov rođena je 1988. godine u Zagrebu. Nakon završene XVIII gimnazije i srednje Glazbene škole Vatroslava Lisinskog odlazi u Belgiju na glazbeni studij klasične glazbe, smjer udaraljke.
464178_10151400486306087_1521106495_o

Nakon završenog studija glazbe upisuje postdiplomski studij “Audiovizualna komunikacija” u Mechelenu (Belgija). Tijekom studija razvija kratkometražni dokumentarac o alternativnoj zajednici u Leuvenu “Bereklaw”, a u sklopu diplomskog rada stvara interaktivni online dokumentarac o migrantima “En route sans route”. Po završetku studija odrađuje dva staža, jedan u Hrvatskoj, u “Studiju Dim”, a drugi u belgijskoj produkcijskoj kući “Sputnik media”. Kroz belgijsku udrugu “Sounds like a story” razvija, producira i režira glazbene spotove i audiovizualne sadržaje. „Naći ću te“ joj je prvi dugometražni dokumentarni film.

Naci_cu_te_3
U produkciji

Naći ću te

Mlada filmašica vraća se kući i započinje potragu za svojim ocem kojeg je poznavala samo dva mjeseca i o kojem nitko nikada nije pričao. Dok ona pokušava popuniti prazninu koju je njen otac ostavio iza sebe, neriješeni obiteljski problemi izlaze na površinu, a ona saznaje da je trudna.

Filmografija