09.07.2018.

Dum Spiro Spero osvaja novu publiku

Factumovov film u katalogu međunarodnog projekta alternativne distribucije kreativnih dokumentaraca - KineDok
Dum_20spiro_20spero_20(2)

Četvrtu godinu zaredom, organizira se međunarodni projekt posvećen povećanju prikazivačkih lokacija za kreativne dokumentarace u Centralnoj i Istočnoj Europi pod nazivom KineDok. Ovogodišnji katalog filmova broji 15 nagrađivanih dokumentarnih filmova iz 5 europskih država među kojima je i Dum Spiro Spero, redatelja Pere Kvesića. Kvesićev film će tako tijekom 2018. biti prikazan na ukupno stotinjak lokacija u Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj.

Nositelj projekta je češki Institut za dokumentarni film (IDF), a ovogodišnji partneri su One World Romania Association (Rumunjska), Éclipse Film (Mađarska), Filmtopia (Slovačka) i Restart (Hrvatska). Više informacija o projektu, te raspored nadolazećih projekcija možete pronaći na službenim web stranicama: www.kinedok.net

O nama

Factum je najznačajnija hrvatska nezavisna dokumentarna produkcija. U dvadeset godina postojanja Factum je realizirao preko sedamdeset višestruko nagrađivanih dokumentaraca koji su prikazani na osamdesetak svjetskih festivala.

Kbr3

Kontakt

FACTUM

Nova Ves 18
10 000 Zagreb
Hrvatska
T. +385 1 4854 821
info@factum.com.hr